Casonic Casino - nytt nätcasino

OBS! Casonic Casino har för tillfälligt stängt ned sin casinoverksamhet i Sverige. Vi rekommenderar dig istället att besöka någon av följande operatörer:

Unibet Image
Unibet
Recension
Freespins
0
Bonus
2 000 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 2 000 kr i bonus. Omsättningskrav 30x (Casino). Min insättning 100 kr.
Unibet Image
Unibet


Bonus
Providers
Payments
Freespins
0
Bonus
2 000 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 2 000 kr i bonus. Omsättningskrav 30x (Casino). Min insättning 100 kr.
Betway Image4.5
Betway
Recension
Freespins
0
Bonus
1 000 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 30x.
Betway Image
Betway

4.5
Bonus
Providers
Payments
Freespins
0
Bonus
1 000 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 30x.
Betsafe Image3
Betsafe
Recension
Freespins
100
Bonus
5 000 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min insättning 100 kr, 35x omsättningskrav. Bonus och cashspinn är giltig i 60 dagar. Cashspinn är omsättningsfria och ev. vinster är i riktiga pengar.
Betsafe Image
Betsafe

3
Bonus
Providers
Payments
Freespins
100
Bonus
5 000 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min insättning 100 kr, 35x omsättningskrav. Bonus och cashspinn är giltig i 60 dagar. Cashspinn är omsättningsfria och ev. vinster är i riktiga pengar.

Casonic Casino slog upp sina portar för sina svenska spelare i maj 2019, men det lanserades i Finland redan i fjol. Det är alltid spännande när ett nytt casino lanseras och Casonic Casino har en fräsch sajt som erbjuder både smidiga och snabba insättningar och uttag.

Nykomlingen erbjuder i dagsläget en spelportfölj på närmare 90 speltitlar men har som mål att kunna erbjuda sina spelare ett spelutbud på runt 700 innan årets slut.

Är du nyfiken och vill veta mer om Casonic Casino?  Läs då vidare i Casinokollens recension
och se vad det har att erbjuda dig.

Häng med!

Snabbfakta Casonic Casino

Hemsida: www.casonic.com/sv
Bolagssäte: Malta
Spellicens: svensk
Bonus: Ingen
Antal spel: cirka 90
Mobilcasino: ja
Live Casino: ja
Sportsbook: nej
Support öppettider: mån-fre: 10-22, lör-sön: 12-20

Vilka är Casonic Casino?

Så vilka är då Casonic Casino? Jo de lanserade alltså sitt casino i Sverige i maj 2019 och bedriver även spelverksamhet i Finland sedan 2018. 

River Game Operations Limited driver Casonic.com och Casonic Casino drivs i enlighet med spelmyndigheten (2018:1138) och är reglerat med en licens från Spelinspektionen som är giltig mellan 18/04/19 - 17/04/24.  Casinot är ett av många som idag erbjuder snabba och smidiga insättningar och uttag genom att man som spelare kan använda sig av bankidentifiering (e-legitimation). I och med detta så behöver du alltså inte registrera dig på traditionellt vis hos Casonic Casino.

Casinot erbjuder en underhållande och lättnavigerad sajt med ett i dagsläget ganska litet spelutbud som dock under året ska byggas ut för att kunna erbjuda sina spelare runt 700 speltitlar. 

Casonic Casino Bonus

Just nu finns ingen casinobonus eller free spins att ta del av för nya spelare hos Casonic.

Casonic Casino spelutbud

Casonic spelutbud vittnar tydligt om att det är ett nytt casino på spelmarkanden. De erbjuder idag runt ett 90-tal speltitlar som dock beräknas utökas till runt 700 till slutet på 2019. Casonic har ingen sportsbook utan satsar istället stort på sitt casino och livecasino. Spelen är indelade i följande kategorier:

  • Spelautomater
  • Live (livecasino)
  • Alla spel
Spel hos Casonic Casino

 

Spelutomaterna utgör den största spelkategorin med till dags datum 77 spel och livecasinot har 10+ spel. Trots att utbudet ännu inte är så stort så är utbudet varierat och här finns något för de allra flesta spelare. De flesta spelen är i dagsläget distrbuerade av NetEnt vilket vittnar om kvalitet och här kan du finna kända titlar som Gonzo's Quest, Starburst, Jack and the Beanstalk och Jumanji. Vi hoppas att Casonic levererar detta år och utökar sitt utbud som de utlovat då det annars blir svårt för dem att konkurrera på marknaden.

Casonic Casino Live

Casonic Casino erbjuder ett livecasino de kort och gott kallar Live. I dagsläget har de 11 livecasinospel som alla kommer från Evolution Gaming. Förhoppningen är att de nu allt eftersom fyller på med fler spel både i livecasinot och casinot.
Att spela live ger en väldigt unik och spännande spelupplevelse då du spelar mot en live croupier i realtid. Det närmaste du kan komma Las Vegas spelbord utan att fysiskt befinna dig där på plats.

Casonic Casino Kampanjer

I och med den nya spellagen som trädde i kraft den 1 januari, 2019, i Sverige, så tillåts enbart en bonus per spelare, per casino. Casonic Casino erbjuder i dag varken casinobonus eller annat erbjudande. Om detta skulle ändras framöver så uppdaterar vi recensionen med aktuell information.

Casonic Casino i mobilen

Om du vill spela hos Casonic Casino i din mobil så är det inga som helst problem! Sajten är fullt mobilanpassad, liksom de flesta nya online casinon, och du spelar helt obehindrat i både mobilen och på surfplattan. Och du behöver inte heller någon app för detta utan du surfar enkelt in till www.casonic.com/sv i din mobila webbläsare.

Spela hos Casonic Casino utan krångel

Eftersom Casonic Casino är ett Pay 'n Play casino, så går det utmärkt att spela här utan krångel med direktregistering. Här slipper du att lämna ut dina personliga uppgifter när du registrerar dig utan du surfar istället snabbt och enkelt in och identifierar dig med hjälp av e-legitimation. 

Casonic Casino Support och Betalning

Har du frågor och funderingar kontaktar du enklast Casonics live chat längst ner till höger på hemsidan där det står ”Hjälp” under följande öppettider: mån-fre: 10-22, lör-sön: 12-20. Du kan även maila dem på [email protected]

Vad gäller betalningsmetoder så erbjuds Entercash, en betalningsmetod som fungerar i princip likadant som Trustly tillsammans med din e-legitimation. Här sker transaktionerna snabbt, smidigt och tryggt direkt på Casonic Casinos hemsida när du sätter in eller ta ut dina pengar. Först väljer du vilken bank du har för att sedan specificera hur mycket du vill sätta in/ta ut. Därefter verifierar du dig och transaktionen. 

Casonic Casino sammanfattning

Med en tilltalande och lättnavigerad spelsajt så lanserades Casonic Casino under försommaren 2019. Det är alltid roligt med nya tillskott på spelmarknaden och denna nya sajt visar potential! Vi tycker också att det är en fördel att casinot erbjudet spel med hjälp av bankidentifiering - det ska vara enkelt, snabbt och roligt att spela och det är det här!
Spelutbudet är i dagsläget ganska litet men casinot själva lovar fylla på under året så det ska komma att finnas runt 700 speltitlar att välja mellan innan årets slut.

Surfa gärna in och upptäcka själv vad Casonic Casino har att erbjuda.

Lycka till!


Betsson Image4
Betsson
Recension
Freespins
100
Bonus
3 500 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare från 1 Jan 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min. insättning 100 kr, 35x omsättningskrav. Bonus och cashspinn är giltig i 60 dagar. Cashspinn är omsättningsfria.
Betsson Image
Betsson

4
Bonus
Providers
Payments
Freespins
100
Bonus
3 500 kr
18+ | Spela casino ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller | Endast nya spelare från 1 Jan 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min. insättning 100 kr, 35x omsättningskrav. Bonus och cashspinn är giltig i 60 dagar. Cashspinn är omsättningsfria.
Författar-bild

AV   Lotta

20 maj 2019